Heerlijk golfen in Duitsland

Golfreizen Zuid-Duitsland of juist Golfvakanties net over de grens. Door z’n vele gezichten bied Duitsland voor een ieder wat wils. Lekker met vrienden een shortbreak Duitsland bij Hotel Vesper, Gut Düneburg of een van de andere vele mogelijkheden op korte rij-afstand. Even 1, 2 of 3 nachtjes weg en dan spelen op de veelal nog luxe golfbanen Duitsland. Of geniet van een echte golfvakantie Duitsland door bijvoorbeeld een week in Noord, Midden of Zuid-Duitsland heerlijk te genieten van mooie golfbanen, lekker eten en een zeer goede service! Rust, luxe en charme verpakt in unieke golfarrangementen Duitsland. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfreizen Duitsland net over de Grens!

Golfen in Duitsland is echt even weg zijn! Ook wanneer u kiest om te verblijven net over de grens bij een van de diverse golfarrangementen Duitsland die wij bieden. Goed eten, verzorgde golfbanen, prima hotels en dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Vanaf zo 150 km rijden vanaf Utrecht zijn er al golfarrangementen mogelijk. Ook deze golfarrangementen maken wij voor u op maat. Wanneer u met 2 personen bent of juist met een hele groep, wij stemmen de golfreis Duitsland graag af op al uw wensen!

Golfresorts in Noord, Midden of Zuid-Duitsland

Wat verder over de Duitse grens komen we diverse mooie en grote Golf Resorts tegen. Een aantal hiervan in het Noorden bieden wat meer “Links” golfbanen en in het zuiden zien we veelal de heuvelachtige tot bergachtige golfbanen. Een mix van luxe, een heerlijke keuken, veel Spa-mogelijkheden en natuurlijk uitdagende golfbanen. In Duitsland is “golfen” nog net even wat meer op het hogere segment gericht waardoor alles zeer goed verzorgd is. Toch vallen de prijzen voor de golfarrangementen erg mee en is de gastronomie prijstechnisch ook zeer aan te raden! Of u nu kiest voor het Noorden, het midden of Zuiden van Duitsland, Golf Expedition maakt uw golfvakantie Duitsland volledig voor u op maat!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken