Heerlijk golfen in Schotland

Een golfvakantie Schotland, een golfrondreis of gewoon een lang weekend golfen & genieten van alles wat Schotland te bieden heeft? Dat is mogelijk! Laat u verassen door het robuuste Schotland, haar mooie en fameuze golfbanen, de luxe golfresorts of juist de kleinschalige Bed & Breakfasts of “Pub-Hotels”. De één gaat voor luxe, de ander alleen voor de meest bekende golfbanen en de volgende juist voor de on-ontdekte pareltjes van links-courses… Onderstaand staan puur een aantal mogelijkheden maar geef gerust uw wensen aan ons door. Ook voor die “ene” golfrondreis Schotland waar u al zo lang van droomt! Golf Expedition maakt de golfreizen en golfarrangementen naar Schotland geheel op maat!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen Schotland

Een van de mogelijkheden die wij bieden is een geweldige golfrondreis door Schotland waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen. We werken samen met diverse specialisten ter plekke die alle wensen uit kunnen laten komen voor wat betreft regio’s, accommodaties, golfbanen en méér. Van het fameuze “St. Andrews” tot de “Highlands” en van “East Lothian” tot “Loch Ness / Inverness”. U zal van de ene verbazing in de andere vallen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie, golfbanen of activiteiten. Golfreizen Schotland op maat voor u gemaakt!

Golf Resorts Schotland

Voor uw golfreis naar Schotland hebben wij natuurlijk de zeer bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Gleneagles”, “Turnberry” en “Carnoustie”. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden naar het “mekka” van het golf… St. Andrews. De welbekende golflocatie St. Andrews Old Course heeft natuurlijk de historie en de naam, maar vergeet ook niet de vele andere golfbanen uit deze omgeving. Zo zijn er diverse golfbanen die door velen vaak als mooier en spectaculairder worden gezien. Denkt u hierbij aan “Kingsbarns Golf Links”. Maar er zijn natuurlijk ook veel voordeligere golfbanen en mogelijkheden zoals in de “East Lothian” of met een verblijf in “Edinburgh” zelf! Bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken