Heerlijk golfen in Nederland

Golfreizen Nederland ofwel Golfvakanties binnen onze eigen landsgrenzen! Golfen in Limburg is wellicht wel de bekendste door z’n wat meer heuvelachtige omgeving. Hierdoor waan je jezelf als snel in het buitenland met een diversiteit aan Golfbanen! Maar we hebben ook golfarrangementen Zeeland, golfarrangementen Groningen of zelfs luxere golfarrangementen met de top-banen van Nederland waaronder “De Noordwijkse”, “De Kennemer”, “De Koninklijke Haagsche” etc. etc. Ze staan nog niet allemaal op deze website maar vraag ons gerust naar de mogelijkheden!  Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden golfreizen met karakter en exclusiviteit.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfreizen in Nederland!

Golfen in Nederland heeft zo z’n voordelen. Lekker dichtbij, de eigen taal en toch lekker van huis! Nederland heeft heel wat golfbanen te bieden waarvan de meest geonduleerde golfbanen wel in Limburg / Zuid-Limburg zijn gelegen. Vandaar ook dat we daar de meeste mogelijkheden hebben om toch net even dat “anders als anders” te kunnen bieden. Echter in de andere provincies hebben we ook mogelijkheden. U vraagt en wij gaan graag voor u aan de slag!  Wanneer u met 2 personen bent of juist met een hele groep, wij stemmen uw golfvakantie Nederland graag af op al uw wensen!

Golfresorts in Nederland

Echte “golfresorts” met hotel en golfbaan ter plekke zijn er niet heel veel in Nederland. Ze zijn er wel maar meestal bieden we een combinatie van een hotel in een leuk dorp of stad en dan met 2 of meerdere golfbanen in de nabije omgeving. Zo ziet u iets meer van ons eigen mooie Nederland. Geniet van de natuur, cultuur, gastronomie en natuurlijk een diversiteit aan golfbanen. Combineer wandelen, fietsen, een stadsbezoek, een heerlijk diner met golfen in fijn gezelschap! Of u nu kiest voor Noord, Midden of Zuid Nederland, Golf Expedition maakt uw golfarrangement Nederland volledig voor u op maat!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken