Het overzicht van de golfbanen.

Op deze pagina treft u een overzicht van alle golfbanen die wij u aan kunnen bieden in combinatie met onze golfreizen, golfvakanties, golfarrangementen en shortbreaks. Van de fameuze golfbanen tot onbekende pareltjes, we kunnen ze allemaal voor u boeken. In sommige landen hebben we meer golfbanen dan in anderen maar ook hier geldt; vragen kan altijd. Golf Expedition gaat namelijk graag voor u na of we de door u gewenste golfbanen toch voor u kunnen boeken ook al staan ze niet in de door ons weergegeven lijsten. Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op.

Bekijk hier het overzicht van Golfbanen per land:

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Aangeboden golfreizen

In de door ons aangeboden golfreizen en golfarrangementen bieden wij vaak een beperkt aantal golfbanen aan en zodoende komt een voorbeeldprijs tot stand van het betreffende golfarrangement. Nu is het echter zo dat wanneer u méér of minder wenst te spelen dit altijd op wens voor u kan worden aangepast. Wilt u tijdens uw golfvakantie meer golfbanen spelen of meer greenfees toevoegen aan het pakket, geeft u dan gerust aan welke dit zouden moeten zijn en dan vertellen wij u graag de meerprijs. Ook voor wat betreft het aantal nachten voor uw gewenste golfreis / golfvakantie. Alles is aanpasbaar… Daarom zeggen wij ook: Golfreizen en méér op maat voor u gemaakt!

Golfarrangementen

U kunt overigens ook losse greenfees voor de diverse golfbanen via Golf Expedition boeken. Dat wil zeggen zonder gebruik te maken van één van onze golfarrangementen kunt u dus ook greenfees reserveren via ons. Met name wanneer het gaat om meer dan zo’n 3 a 4 greenfees per persoon, dan wordt het extra aantrekkelijk voor u om ze van te voren via ons te reserveren. U bent namelijk ver van te voren verzekerd van de door u gewenste starttijden en in de meeste gevallen tegen een aantrekkelijker tarief. Over het algemeen: Des te meer greenfees des te aantrekkelijker het wordt, qua prijs maar ook de zekerheid dat het allemaal voor u geregeld wordt. Nadat wij de definitieve starttijden bevestigd hebben gekregen van de golfbanen ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van ons de vouchers in PDF-formaat die u dan inlevert bij de betreffende golf recepties. Zo simpel kan het zijn… Golfen en méér!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken