Heerlijk golfen in Zuid-Afrika

Droomt u ervan om te golfen op een adembenemende golfbanen met vergezichten die u nooit zal vergeten? Dan is een golfreis naar Zuid-Afrika wat u zoekt! De golfreizen en golfvakanties naar Zuid-Afrika kunnen uitgaan van een verblijf op één centrale plek vanwaar u de diverse golfbanen, regio’s en bezienswaardigheden kunt bezoeken. Dit is dan veelal in de regio Kaapstad, de Wijnlanden en Hermanus. Maar natuurlijk maken we ook Golfrondreizen op maat voor u. Van een week tot 2 maanden, van Kaapstad t/m Johannesburg via George en Port Elizabeth, het kan ons niet gek genoeg! Zuid-Afrika is ook wel “One World in One Country”! Golfen & Genieten met een grote G!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfrondreis Zuid-Afrika

Wilt u golfen in het prachtige Zuid-Afrika, maar ook het land verkennen? Dat is mogelijk. Tijdens een golfrondreis bezoekt u meerdere gebieden waarbij u in prachtige accommodaties verblijft. Dit kunnen zijn zeer goed verzorgde “Luxury Lodges” of fameuze Golf Resorts zoals bijvoorbeeld “Fancourt”. Geniet tussendoor van de gastronomie, wijnen en de prachtige natuur! Geef uw wensen aan ons door en wij maken een prachtig voorstel op maat voor u in samenwerking met onze Nederlandse Partner ter plekke. Zij nemen dan de verdere afhandeling dan ook ter plekke over als zijnde de specialist die dicht bij het vuur zit! Neem snel contact met ons op!

Golfarrangementen Zuid-Afrika

Golf Expedition heeft in de omgeving van Kaapstad / Gordon’s Bay / de Wijnlanden en Hermanus diverse accommodaties waarvandaan u vanuit één centraal punt alle bezienswaardigheden kunt bezoeken. Robben Island, de Tafelberg, Lion’s Head, Cape Point, Boulders Beach, Chapman’s Peak, de Wijngaarden van Stellenbosch, Franschhoek en de Hemel en Aarde Vallei. Vergeet daarbij natuurlijk niet Hermanus en de walvissen en nog veel en veel meer… Ook kunnen we u een geweldig Culinair Pakket aanbieden met ons “Golf & Gastronomie”!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken