Heerlijk golfen in Engeland

Golfreizen & golfvakanties naar Engeland en Wales, ook hier hebben we diverse mogelijkheden voor u! Van een paar dagen tot een week of zelfs een volledig verzorgde golfrondreis door Engeland. Veelal wordt direct gedacht aan “Schotland” of “Ierland” maar Engeland heeft ook prachtige “Links golfbanen” en “Parkland golfbanen”. Van de fameuze namen zoals “The Belfry”, “Celtic Manor” tot op slechts 20 km van “Dover” bij “Royal St. George” nabij “Prince’s Golf Resort”. Ook al hebben we de golfarrangementen niet gecategoriseerd voor u staan, we maken onze golfreizen Engeland ook geheel op maat! Vraag ons gerust om een voorstel!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfreizen Engeland & Wales

Één van de mogelijkheden die wij bieden in Engeland en Wales is een geweldige golfrondreis waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten en golfbanen. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfarrangement op te nemen.

Maar ook golf shortbreaks Engeland & Wales behoren tot de mogelijkheden. Een geweldige mogelijkheid welke gemakkelijk te bereiken is, is “Prince’s Golf Resort” op slechts 20 km van Dover. Even het kanaal oversteken en u bent er en speelt dan direct op geweldige “links golfbanen”. Erg leuk voor een groep fanatieke golfers!

Golf Resorts Engeland & Wales

Golfen & Genieten bij de bekende Golf Resorts zoals “The Belfry” en “Celtic Manor”. Vluchten verzorgen wij niet maar vanaf “touchdown” in Engeland verzorgen wij de eventuele Transfers en of huurauto(s) en natuurlijk de accommodatie en greenfees. Ervaar direct een andere wereld maar toch zo dichtbij! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Engeland & Wales geheel op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken