Wist u dat…

Frankrijk 615 golfbanen rijk is (Nederland zo’n 150), ruim voldoende voor uw golfvakantie of uw golfreizen Frankrijk.

De beste golfbaanarchitecten deze golfbanen hebben ontworpen (Robert Trent Jones, Jack Nicklaus, Pete Deye, Gary Player en Seve Ballesteros).

In Frankrijk “Golf de Saint Endréol” wordt gezien als de meest populaire golfbaan en dat u deze gemakkelijk via Golf Expedition kunt boeken. De beste golfbaan is overigens “Les Bordes Golf”

België in totaal zo’n 85 golfclubs heeft waarvan er reeds een 20-tal er in de korte nabijheid van Brussel / Waterloo zijn gelegen.

In België de golfbanen “Golf Chateau de la Tournette” en “Golf de 7 Fontaines” worden gezien als de mooiste en beste golfbanen van België en Golf Expedition deze eenvoudig kan verwerken in de diverse scherpe golfarrangementen.

Portugal in totaal 75 golfbanen heeft waarvan er 31 in de Algarve liggen en er ook veel geconcentreerd zijn in de regio Lissabon.

In Portugal de golfbaan “Monte Rei Golf & Country Club” wordt gezien als zowel de populairste en de beste golfbaan in Portugal.

Spanje in totaal 348 golfbanen heeft waarbij Club de Golf Valderama wordt gezien als de beste golfbaan.

In Italië de golfsport nog echt een elitaire sport is met slechts 100.000 golfers en 213 golfbanen. De greenfee prijzen zijn daarom ook veelal aanzielijk.

Schotland en Ierland bij elkaar meer dan 850 golfbanen hebben, respectievelijk 507 om 346 golfbanen… en daardoor al snel gezien worden als het “mekka” van het golf…

Zuid-Afrika beschikt over 235 golf clubs waarbij de meeste geconcentreerd zijn rondom Kaapstad, de wijnlanden en George.

Er nog steeds nieuwe golfbanen worden ontworpen en aangelegd.

Nederland verreweg de drukste golfbaan bezetting heeft van heel Europa.

Er ‘maar’ 390.000 Licenciés, geregistreerde golfers zijn in Frankrijk ten opzichte van 380.000 geregistreerde golfers in Nederland.

Golf in Frankrijk de 7e sport is, terwijl golf in Nederland onlangs de 3e sport is geworden. (gebaseerd op geregistreerde sporters)

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Er in Frankrijk gemiddeld 676 geregistreerde golfers per golfbaan zijn, t.o.v. 1900 geregistreerde spelers in Nederland per golfbaan.

Golf Expedition meerdere golfbanen kan aanbieden in de diverse golfreizen, golfvakanties en golfarrangementen, ofwel uw golfvakantie geheel op maat gemaakt!

Golf Expedition meer voor u kan verzorgen dan alleen de accommodatie en de greenfees.

U ook bij Golf Expedition kunt boeken wanneer u helemaal niet wilt of kunt golfen.

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken