Heerlijk golfen in Frankrijk

Droomt u ervan om in het idyllische Franse landschap te golfen? Golf Expedition maakt het mogelijk! Wij organiseren golfreizen en golfvakanties naar chambres d’hotes, guesthouses, lodges, villa’s, golfhotels en golfresorts. Rust, luxe en charme verpakt in unieke golfarrangementen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Het gaat echter niet alleen om het golfen maar ook om het ‘genieten’. Golfen in Frankrijk biedt u, naast uitstekende golffaciliteiten, ook het gevoel van rust, het mogen maar niet moeten, de geur van lavendel, de delicate smaken van een goede wijn. De kracht van een gepassioneerd bereid diner en de mogelijkheid deze te bespreken met de kok of de sommelier. Precies wat u zoekt! Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Villa Golfreizen Frankrijk

Golfen in combinatie met het genot van uw eigen villa, vakantiehuis of appartement? Golf Expedition biedt u een scala aan mogelijkheden, van groot en modern tot charmant en knus. We presenteren u op onze website slechts een selectie van deze mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, zodat wij u een voorstel kunnen doen voor één van de vele andere appartementen / villa’s. Veel van onze golfarrangementen met een villa of appartement zijn te vinden via de bovenstaande zoekbalk. Ook deze golfreizen maken we volledig op maat voor u inclusief de gewenste greenfees. Golfreizen en méér op maat voor u gemaakt!

Golfresorts in Frankrijk

Voor de zakelijke markt heeft Golf Expedition ook meerdere golfreizen en golf gerelateerde mogelijkheden. De zeer verzorgde accommodaties en/of Golf Resorts waarmee we daarin samenwerken zijn van alle gemakken voorzien. Meestal zijn dit resorts met vaak grotere aantallen kamers, een eigen golfbaan, conferentiecentra en vergaderzalen, spa’s en gastronomische restaurants. Deze resorts liggen allen niet ver van de internationale vliegvelden, waardoor ze goede mogelijkheden bieden voor diverse shortbreaks, perfect voor uw seminar, meeting, vergadering of incentive. Voor de particulier zijn de golf resorts natuurlijk ook heerlijk! Golfresorts zijn van alle gemakken voorzien en er zijn geen verplaatsingen meer nodig aldaar… Check de mogelijkheden via bovenstaande zoekbalk voor de diverse regio’s!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken