Golfreizen en golfarrangementen

De golfreizen en golfarrangementen die Golf Expedition aanbiedt spreken in principe voor zichzelf. In het betreffende golfarrangement staat aangegeven wat u krijgt voor welke (vanaf)prijs. Nu is het wel zo dat onze golf reizen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en specifieke periodes vandaar dat wij u altijd een op maat gemaakte offerte toesturen met daarin de exacte kosten. Houdt er ook rekening mee dat wij normaal gesproken € 25,- als éénmalige reserveringskosten in rekening brengen naast de prijs voor het golf arrangement zelf.

Golfexpedition-Golfreizen-België-Brussel-Brussels-course-golfbaan-bomen
Golf-Expedition-Golfreizen-België-brussel-Martins-Grand-Hotel-Waterloo-Golfbaan

Extra informatie

Onder de kop “informatie” treft u nog een aantal zaken die voor uw golfvakantie of golf vakanties interessant kunnen zijn. Zo is er allereerst de extra reisinformatie met daarin de uitleg m.b.t. de reisdocumenten, hoe Golf Expedition werkt, de reis naar uw golfbestemming, wat wij voor u kunnen betekenen m.b.t. huurauto’s, een stukje over verzekeringen voor uw golfreis en last but not least de algemene voorwaarden van Golf Expedition. Op deze manier gaat u in ieder geval goed voorbereid op golfvakantie en kunt u heerlijk genieten van uw golfarrangement en de daarbij behorende golfbanen / greenfees.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Toch nog vragen?

Mochten er echter nog vragen zijn of onduidelijkheden m.b.t. de geboden golfarrangementen, neemt u dan ten alle tijden nog even contact op met Golf Expedition. Wij zijn eigenlijk altijd bereikbaar en kennen zogezegd geen sluitingstijden. Gepersonaliseerde golfreizen volledig op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken