Golf Expedition – Reisdocumenten

Natuurlijk ontvangt u van ons uitgebreide reisbescheiden met daarin o.a. de vouchers voor de accommodatie(s) en de betreffende golfbanen voortvloeiend uit het gekozen golfarrangement. In de vouchers staan de afspraken en bijzonderheden zoals overeengekomen in het arrangement. Hieronder kunnen vallen extra maaltijden, eventuele afwijkende greenfees of andere gemaakte afspraken.

Golf Expedition – Golfreizen op maat

Golf Expedition richt zich op het verzorgen van golfreizen en golfvakanties voor particulieren en bedrijven naar Frankrijk, België, Portugal, Spanje, Schotland en natuurlijk het schitterende Zuid-Afrika. De golfvakanties kunnen bestaan uit alleen de boeking van het hotel / de accommodatie, tot geheel verzorgde golfarrangementen. De accommodaties zijn allen uniek en zorgvuldig uitgekozen door Golf Expedition. Zo hebben we voor u; chalets, bed & breakfasts, château’s, landhuizen, bastides, hotels de charme, golfhotels en diverse ‘grotere’ golfresorts (inclusief eigen golfbaan). Heeft u aanvullende wensen, andere ideeën of (afwijkende) vragen, bel ons even of vul ons contact formulier in. Wij maken uw golfvakantie graag op maat!

 

Golf Expedition – De reis naar uw bestemming

De golfarrangementen zijn op basis van eigen vervoer. Wij zijn u echter graag van dienst bij het plannen van uw reis. Sommige van onze gasten zullen met de auto naar hun bestemming rijden. Echter met de tegenwoordige benzineprijzen en de duurder wordende tolwegen, zijn de trein, maar met name het vliegtuig een juiste vervanging. Er zijn steeds meer luchtvaartmaatschappijen die u voor uiterst lage prijzen naar een vliegveld in de buurt van uw accommodatie brengen. Wij laten het boeken van de tickets in principe over aan u omdat dit voor u zelf in de meeste gevallen voordeliger is. Tevens kunt u kiezen met welke luchtvaartmaatschappij u wenst te vliegen en waar u vandaan zou willen vertrekken. Wij zoeken wanneer gewenst natuurlijk wel even de mogelijkheden voor u uit.

Ga hier naar de website voor het golftasbeleid van de meeste vliegtuigmaatschappijen

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golf Expedition – Huurauto

Wanneer u gaat vliegen regelen wij voor u graag de huurauto voor de betreffende periode. Aangezien wij hierin samenwerken met “SunnyCars.nl” kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Geef gerust uw wensen hiervoor aan bij uw aanvraag of reservering. Wij verzorgen dan een passende offerte of boeken de betreffende huurauto direct voor u.

Golf Expedition – Verzekering

Wij raden u aan een goede reisverzekering af te sluiten. Bij bijvoorbeeld verlies of diefstal van uw bagage of bij onverhoopte annulering van uw geboekte reis, dan kunt u de daarbij komende kosten veelal claimen via een reis- en/of annuleringsverzekering. Wij hechten er belang aan om onze gasten met een gerust hart op reis te sturen. Wanneer gewenst kunnen wij u hier advies in geven.

Golf Expedition – Garantiefonds GGTO

Golf Expedition is aangesloten bij de “Stichting Garantiefonds GGTO” (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators). Dit is hetzelfde principe als de SGR echter dan voor gespecialiseerde Tour Operators zoals ook Golfreisorganisaties. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Golf Expedition – Algemene Voorwaarden

Leest u voordat u boekt even onze algemene voorwaarden door. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Op verzoek sturen wij u graag een exemplaar toe. Let u erop, dat voor bepaalde golfreizen zoals de “Villa Golfreizen” en de “Golfreizen naar Zuid-Afrika”, andere voorwaarden kunnen gelden. Hierover informeren wij u echter graag.

Ga naar de website toe voor  de Algemene Voorwaarden van Golf Expedition

Golf Expedition – Lid van IAGTO

Logo-IAGTO-Golf-Expedition-golfreizen-golfen

Golf Expedition – Lid van Garantiefonds GGTO

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken