Golfen & Genieten in Ierland

Een golfvakantie Ierland of een lang weekend golfen in het prachtige Ierland? Wellicht wel een heerlijke Golfrondreis waarbij u meerdere regio’s in Ierland bezoekt en daar de verschillende golfbanen speelt? Dat is allemaal mogelijk! We hebben voor u mogelijkheden in het zuiden bij Killarney en Cork, natuurlijk in het midden van Ierland in Dublin en ruime omgeving en “last-but-not-least” in het Noorden van Ierland in County Donegal. Hier vindt u ook een aantal “hidden gems”! Laat u verassen door het natuurrijke Ierland met al z’n charmes, de verscheidenheid aan mooie golfbanen en authentieke welkomst van de Ieren zelf. Golfrondreizen zijn zeer zeker ook mogelijk en wanneer u de tijd heeft zeker aan te raden! Bezoek diverse regio’s en speel op de meest uiteenlopende golfbanen! Onderstaand staat slechts een kleine greep. Wij kunnen echter alle combinaties maken van regio’s, accommodaties en golfbanen. Vraag ons gerust om een op maat gemaakt voorstel!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen Ierland

U kunt verblijven op één uitvalsbasis en daarvandaan dan meerdere golfbanen spelen. Hiervoor is Dublin en omgeving een geweldige optie (zeker ook voor groepen vrienden) maar ook Cork en Killarney (Ring of Kerry) is natuurlijk prachtig en iets robuuster! Echter we kunnen ook een geweldige golfrondreis door Ierland / Noord-Ierland voor u samenstellen waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie(s), golfbanen en/of activiteiten. Golfen in Ierland… een “eye-opener” voor iedere golfliefhebber en over het algemeen voordeliger als golfen in Schotland!

Golf Resorts Ierland

Voor uw golfreis naar Ierland hebben wij natuurlijk de bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Druids Glenn”, “Portmarnock Golf Resort”, “Carton House”, “Castlerosse”, “Fota Island” en “Rosapenna”. U kunt verder natuurlijk spelen op een diversiteit aan “Links Courses”, “Forest Courses” en zeer uitdagende “Mountain Courses”. Bent u benieuwd naar onze (andere) mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Ierland geheel op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken