De nieuwste clubs van de beste merken op jouw golfbestemming.

Clubs to Hire zorgt sinds 2010 voor duizenden golfers, waardoor ze veilig kunnen reizen in de wetenschap dat ze een high-end set golfclubs tegen een zeer betaalbare prijs zullen krijgen op de plek van bestemming. Hierdoor kun je de nieuwste modellen golfclubs op de markt testen en het gemak ervaren van het ontvangen van de clubs bij aankomst op de luchthaven.

Vakantie

Dus als je met vrienden of familie op een golfvakantie gaat of op zakenreis bent, kunnen wij het gedoe besparen om met clubs te sjouwen, of hoge verzendkosten te betalen. De set van golfclubs staat voor je klaar op de luchthaven van aankomst voor de golfbestemming. Je hoeft alleen de golfclubs op te halen en in de kofferbak van de huurauto of taxi / bus te stoppen. Wanneer je aankomt op de luchthaven staat het team van Clubs to Hire voor je klaar en wordt je set clubs gepersonaliseerd met je keuze van clubs en naamkaartje voor herkenning.

Ga hier naar de website van Clubs to Hire

Golfbanen-Frankrijk-Golf-National-Albatros-Course
golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Verschillende sets

We kunnen verschillende sets aanbieden die aan alle normen en smaken voldoen. Clubs to Hire biedt golfclub-verhuur aan van 1 dag tot 4 weken. Allen golfclubs van hoge kwaliteit, geschikte golftassen, vriendelijke service en waar voor geld.

Laat uw golfclubs thuis

Dus, wanneer je de een golfreis Portugal boekt, een golfvakantie Spanje op het oog hebt of bijvoorbeeld naar de ruwe schoonheid van de Ierse en Schotse golfbanen gaat, laat je golfclubs dan thuis. Je bespaart daarmee geld en rompslomp en kunt tevens het nieuwste op het gebied van golfclub technologie testen!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken