Heerlijk golfen in België

Een golfvakantie in België of Luxemburg of gewoon een weekend golfen in België? Het is mogelijk met Golf Expedition. Wij verpakken rust, luxe en charme in unieke golfarrangementen afgestemd op uw wensen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Naast uitstekende golffaciliteiten staan onze reizen garant voor écht genieten, ook naast de golfbaan. Zoals de idyllische Belgische dorpen, rustgevende natuur en de kracht van een gepassioneerd bereid diner. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit. Bekijk ons aanbod per regio of zoek via de beschikbare golfbanen in België.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen België

In België komt het veelal voor dat accommodaties niet direct aan de golfbaan liggen, wel heeft u de keuze om een hoeveelheid golfbanen op te zoeken in een straal van maximaal 50 km. Golf Expedition boekt in dat geval alle gewenste greenfees voor u. Zo zijn er alleen al in de omgeving rondom Brussel, Waterloo en Leuven ongeveer 20 golfbanen die wij u kunnen aanbieden. Overigens ligt bijvoorbeeld “Golf Hotel Henri Chapelle” wel degelijk direct aan een 45 holes / 2 volwaardige 18-holes golfbanen in de regio Genk / Luik. Zo ook “Hotel Golf de Pierpont”, “Relais de l’Empereur”, “Mergelhof” en in Luxemburg “Golf & Country Hotel Clervaux”.

Golfweekend België

Het is ook mogelijk om korte golfreizen te boeken met Golf Expedition. In de aangeboden golfarrangementen en golf shortbreaks van 2 of 3 nachten nemen wij vaak zo’n 2 a 3 golfbanen op gedurende het verblijf. Mocht u echter meer of minder willen golfen of wellicht wel helemaal niet dan passen wij het golfarrangement daar geheel op aan. Wij kunnen de geboden golf arrangementen altijd op uw wensen aanpassen. Golfreizen België en méér op maat voor u gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken