Heerlijke golfreizen naar Portugal

Een golfvakantie naar het zonnige Portugal? Dat is mogelijk! Golf Expedition organiseert unieke en karakteristieke golfreizen naar diverse regio’s in Portugal. Of u nu op zoek bent naar een Golf Resort, een golfhotel, een luxe villa of een appartement aan een golfbaan…, wij verpakken rust, luxe en charme in uw persoonlijke golfarrangement.

Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Het gaat echter niet alleen om het golfen maar ook het ‘genieten’ is van belang. Niet alleen op de golfbaan, maar ook al het andere dat Portugal heeft te bieden. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties met karakter, exclusiviteit en prachtige golfbanen! Bekijk per regio een greep uit onze mogelijkheden. We hebben echter nog heel wat andere accommodaties en arrangementen dus vraag daar gerust naar!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Villa Golfreizen Portugal

Golfreizen, golfvakanties en golfarrangementen naar Portugal zijn er in diverse vormen. De meeste zijn Golf Resorts maar we hebben ook mogelijkheden voor villa’s of appartementen nabij of aan de golfbaan. Golfen in combinatie met het genot van uw eigen villa, vakantiehuis of appartement! Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, zodat wij u een voorstel kunnen doen voor één van de vele appartementen & villa’s. Veel van onze golfarrangementen met een villa of appartement zijn te vinden via de bovenstaande zoekbalk. Ook deze golfreizen maken we volledig op maat voor u inclusief de gewenste greenfees. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt! Dit alles tegen een lagere prijs dan wanneer u zelf uw golfreis samenstelt.

Golf Resorts Portugal

Golf Resorts, ofwel een combinatie van een hotel direct grenzend aan één of meerdere golfbanen. In Portugal hebben we hiervoor vele mogelijkheden. Zeker interessant voor de actieve golfer, voor competitie teams en groepen. Elke dag golfen op de golfbaan of golfbanen ter plekke zonder echt van het resort te hoeven. Dit kan o.b.v. logies ontbijt, half-pension of bij sommige Golfresorts ook o.b.v. (Semi)All Inclusive! Transfers naar de Golf resorts verzorgen wij ook graag voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of zoek via de bovenstaande zoekbalk!

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken