Golfreizen & golfarrangementen op maat naar Frankrijk en méér

Het echte ‘Joie de Vivre’, ofwel ‘levensvreugde’ van een golfvakantie in Frankrijk. Ontspanning in de natuur in combinatie met de charme en het karakteristieke dat Frankrijk te bieden hebben heeft. Dit is waar het allemaal mee begon! Nu jaren verder zijn er heel wat golfreizen en golfarrangementen bijgekomen in Frankrijk maar ook in België, Spanje, Portugal, Italië, Schotland, Ierland, Engeland en het heerlijke Zuid-Afrika.

Jonge ondernemer

Golf Expedition is het resultaat van een jonge ondernemer die zoveel mogelijk ‘het genieten van het leven’ als uitgangspunt heeft genomen bij het opstarten van z’n reisorganisatie. Twee interesses, ‘golfen’ en ‘vakantie’ gecombineerd in één bedrijf; Golf Expedition; unieke Golfreizen Frankrijk en méér…. Na diverse functies in de financiële & automotive-branche en meerdere jaren ervaring in de Franse Alpen als parkmanager gooide Michel Hopstaken het roer om!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Het motto ‘genieten’

Het besluit werd genomen om het motto ‘genieten’ na te streven. “Veel mensen zijn op zoek naar een mate van rust en ontspanning, weg van de hectiek van het dagelijks leven“. Golf Expedition voorziet in deze behoeftes door rust, charme, kwaliteit en ontspanning te combineren in haar golfarrangementen. De accommodaties die Golf Expedition aanbiedt zijn veelal anders dan andere. Luxe Bed & Breakfasts (chambres d’hotes de prestige) of charmante (eventueel luxe of zeer luxe) hotels in de omgeving van diverse golfbanen of direct aan de golfbaan. Anders dan het andere; niet alleen grote golfhotels of golfresorts, maar zoveel mogelijk unieke accommodaties. Op den duur werd de vraag echter zo groot dat we zeker ook de bekendere golfhotels en golf resorts moesten aanbieden en dat doen we nu met veel plezier onder het motto: Zoveel mensen…, zoveel wensen!

Rust, luxe, bezinning en charme verpakt in diverse onderscheidende golfarrangementen. Golf Expedition neemt de organisatie en stress van uw perfecte golfvakantie uit handen en biedt accommodaties met karakter en exclusiviteit. Onovertroffen service, gemak en kwaliteit op het gebied van golf, reizen en logeren in de meeste landen van Europa en natuurlijk Zuid-Afrika.

Uw verblijf

Tijdens uw golfvakantie verblijft u bijvoorbeeld een week in een luxe bed&breakfast of charmant hotel. U speelt in veel van onze voorbeeld golfarrangementen drie of vier keer 18-holes op verschillende golfbanen. Speelt u echter liever meer of minder, of wellicht wel helemaal niet, wij maken het arrangement geheel op maat! Golf Expedition biedt gepersonaliseerde golfreizen, waarbij de wens van de klant de uitdaging is, ofwel golfvakanties “sur mesure”.

Een ontspannen uitgeruste golfvakantie of een actieve inspannende golfreis? Bij Golf Expedition zijn beiden of een combinatie daarvan mogelijk. Een variëteit aan Chambres d’Hotes (Bed & Breakfasts), Guesthouses, Chateau’s, Bastides, Landhuizen, Hotels de charme, Luxueuze 5-sterren hotels, golfhotels of riante Golf Resorts…, aan u de keuze. Golf Expedition verzorgt een gepersonaliseerde golfvakantie volledig afgestemd op al uw wensen. Golfen, zwemmen, wijnproeven, mountain biken, zeilen, parapenten, vluchten per luchtballon, gastronomische diners, spa / wellness, kookcursussen alles is mogelijk. Zelfs racen op diverse circuits is een van de vele mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk lekker ontspannen in de aantrekkelijke tuinen of aan de rand van het zwembad met een boek en een goed glas wijn.

Golfreizen en méér naar het karakteristieke Frankrijk……., België, Spanje, Portugal, Italië, Schotland, Ierland, Engeland en Zuid-Afrika! (en op aanvraag tevens nog andere landen mogelijk…)

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken