Evian Masters Golf Club

De Evian Masters Golf club is een van de mooiste volwassen golfbanen in Europa. Speel in de voetsporen van de beste dames golfers van de wereld die hier jaarlijks één van de belangrijkste golftoernooien van de Tour spelen. Gelegen tussen het meer van Geneve en de bergen. Een prachtige en technische baan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6006 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Evian-Masters-Golf-Club

Golf de Divonne les Bains

De natuurlijke schoonheid van dit landschap heeft de prachtige golfbaan “Golf de Divonne les Bains” pgeleverd die technische en strategische uitdagingen met elkaar combineert. U zult hier genieten van schitterende panoramische vergezichten op de Alpen en met als hoogtepunt de Mont Blanc. Vele beroemde spelers hebben van deze glooiende baan geproefd. Past u echter wel op voor de vele water hindernissen!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5820 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Divonne-les-Bains

Golf de Giez

De naam ‘Belverdere’ doet deze 18 holes golfbaan van Golf de Giez eer aan. Het hoger gelegen gedeelte van de baan, waar u met een busje naar toe wordt gereden, levert een prachtig panorama op het meer van Annecy en de Mont Blanc. Het lagere gedeelte is vlakker en wordt omringd door oude eikenbomen. De kleine meertjes geven extra uitdaging en dragen bij aan de charme van deze baan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5820 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Giez

Golf de Lac d’Annecy

U zult zeker genieten van deze niet al te lange baan Golf de Lac d’Annecy gelegen in een beschermd natuurgebied, direct aan het meer van Annecy. Tijdens uw ronde kunt u genieten van de omringende bergkammen en het kasteel van Menthon-Saint-Bernard. Let er wel op dat u energie genoeg overhoudt voor de laatste 8 holes van deze pittige baan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/69 5019 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-du-Lac-dAnnecy-2

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken