Golf de Barbaroux

Één van Europa’s meest prestigieuze golfbanen, gelegen in het hart van de Provence. De golfbaan ontvouwt zich over een afstand van 6.068 meters, in een geweldig bebost landschap van 87 hectaren. Ontworpen door Pete en P.D. Dye, fameuze golfbaan architecten, is Golf de Barbaroux in 1989 open gegaan voor publiek. Hun ontwerp combineert hun liefde voor de natuur met technische ‘flair’. In de pure traditie van modern Amerikaans golfbaan ontwerp, is er tevens gebruik gemaakt van een 6-tal meren en grote bunkers. Het maakt niet uit waar uw krachten of zwakheden liggen in het golfspel, deze baan zal u nooit vervelen!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6068 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Barbaroux

Golf de Domaine de Manville

Deze baan, die voormalig Golf des Baux de Provence was genoemd, is in 2013 omgetoverd naar 18 holes. Deze baan is nu geïntegreerd in het prachtige exclusieve golfresort “Domaine de Manville” met hotel en villa’s. Een nieuw soort golfbaan met een prachtige ligging en volledig ecologisch verantwoord. De bunkers zijn stenen wanden en de obstakels zijn de vele olijfbomen… Deze baan zal zeker uitgroeien tot een van de pareltjes van de Provence. Opening lente 2014.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6000 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Domaine-de-Manville

Golf de Grand Avignon

In het prachtige groene landschap ligt de perfect onderhouden golfbaan Golf de Grand Avignon. Door de grote zorg en aandacht voor de baan lijkt het wel of je in een enorme tuin aan het golfen bent. De baan is vlak met zeer vergevingsgezinde brede fairways. Zeer goed bespeelbaar voor beginnende golfers maar zal ook zeker de ervaren golfer plezieren. De gastvrije sfeer draagt absoluut bij aan een heerlijke golfdag.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6037 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Grand-Avignon

Golf de Pont Royal

Deze zeer goed onderhouden baan combineert tactisch vernuft en technische uitdagingen. Geniet u van de prachtige uitzichten op de ‘Alpilles’ en de ‘Luberon’. Golf de Pont Royal is een door Severiano Ballesteros ontworpen baan en is aangelegd in een typisch Provençaalse sfeer. Zowel de pro en de amateur kan hier zijn of haar hart ophalen.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6037 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Pont-Royal

Golf de Saint Endréol

Tussen de Provence en de Riviera, op een half uur rijden van Cannes en Saint Tropez bevindt zich Golf de Saint Endréol, wellicht wel de mooiste van de Cote d’Azur… Sterk glooiende uitdagende holes gelegen aan de rivier de ‘Endre’. Elke hole heeft zijn eigen karakter en de een is nog mooier als de ander. Vooral Hole 13 is er één die u nooit zult vergeten; door zijn uitdagende slag naar een prachtige eiland-green. Het clubhuis met eigen panoramisch uitzicht is zeer sfeervol. Een buggy kan vanwege de heuvelachtige layout wel een aanrader zijn!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6169 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golf-de-Saint-Endréol-300

Golf de Servanes

Een zeer technische baan met smalle fairways en vele waterhindernissen. Gelegen in het prachtige landschap van de ‘Alpilles’. Golf de Servanes is een 18 holes championship golfbaan waar diverse Franse en Europese toernooien op worden gehouden. Het is een uitdaging voor spelers van elk niveau in een unieke omgeving; geen auto’s, geen huizen of gebouwen, enkel het geluid van de natuur.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6281 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Servanes

Golf de Taulane

Golf de Taulane is onderdeel van het charmante resort “Chateau de Taulane” aan de Route Napoleon op zo’n 65 km landinwaarst van Nice. De baan ligt hierdoor meer in de bergen, op 1.000 meter hoogte in een prachtig bos. Door velen gezien als wellicht wel de mooiste baan van de regio door z’n rust en kalmte en het eventuele wild wat u tegen kunt komen. Wederom een baan die u gespeeld moet hebben. Over het algemeen wel iets duurder als de andere banen maar dan krijgt u ook wel wat. Een buggy is op de 2e 9-holes misschien wel een must vanwege z’n hoogteverschil. Prijzige buggy’s maar wel met GPS afstanden systeem.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6300 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Terre Blanche

Golf de Terre Blanche ligt op het super exclusieve “Terre Blanche Golf & Spa Resort”. Er zijn 2 banen van 18-holes. Spelers van buitenaf kunnen alleen op “Le Chateau Course” spelen want “Le Riou Course” is alleen voorbehouden aan leden en gasten van het resort. Le Chateau Course is erg lang met brede fairways die zich door een prachtig landschap slingeren en het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer Europese Tour spelers deze baan als ‘trainingsbaan’ gebruiken. Le Riou Course is een stuk korter maar daardoor wel charmanter. Ook als u niet verblijft op het resort kunnen wij Chateau course voor u boeken ook al zijn de losse greenfees wel prijzig!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6616 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Terre-Blanche-Chateau-Course

Provence Country Club

Deze heuvelachtige sportieve baan, is bezaaid met zoet-ruikende dennebomen en altijd groene eiken. Zijn brede fairways bieden een prachtig uitzicht op de bergen van de Vaucluse en de Luberon. Met zijn glooiende fairways, krappe dog-legs, vele bunkers en waterhindernissen biedt de Provence Country Club de ultieme uitdaging in de Provence.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6099 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Provence-Country-Club

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken