Aa Saint Omer Golf Club

De Aa Saint Omer Golf Club is een championship baan, die elk jaar de European tour ontvangt. Saint Omer wordt tevens gezien als een van de beste golfbanen in het noorden van Frankrijk. Het is een typische parklandbaan met een aantal holes die u zeker bij zullen blijven. Met name de par 3 tweede hole, waarvan u op de green kijkt vanaf zo’n 25 meter hoogte. De par 5 achttiende hole is een prachtige finishing hole, die u best eens naar adem kan doen snakken, wanneer u niet voor een buggy heeft gekozen. De golfbaan kijkt verder uit over de vallei van de Aa en is zo ontworpen dat hij in de geonduleerde contouren van de omgeving past. Er is tevens een goed restaurant aanwezig.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/73 5960 m hcp 36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-Aa-de-Saint-Omer-2

Golf d’Hardelot

Golf d’Hardelot bestaat uit twee geweldige golfbanen die 2 km van elkaar verwijderd liggen. ”Les Pins”; is in 1934 aangelegd en ligt in een magisch pijnbomen bos en is de meest luxe baan met een klassieke stijl. ”Les Dunes”; is geopend in 1991 en biedt ook een prachtige omgeving, tussen meren, duinen en geonduleerde fairways. Een moderner ontwerp op een net zo unieke plek.

Les Pins Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/73 5926 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Les Dunes Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5723 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-dHardelot

Golf de Belle Dune

Golf de Belle Dune is een pracht ervaring. Deze baan wordt tezamen met Golf du Touquet – La Mer en Golf d’Hardelot – Les Pins gezien als de één van mooiste banen van Noord Frankrijk. Het is een combinatie van prachtige bosholes met een echte duinbaan (links course). Wanneer je op het duin gedeelte komt is elke hole een ansichtkaart waard! Sommige holes lijken makkelijk maar dat zijn ze niet, met name vanwege de vele natuurlijke hindernissen en toch smalle fairways. Een aantal holes lopen langs zomerhuisjes echter door de schoonheid van deze baan heb je dat eigenlijk niet eens in de gaten. Een zeer gewaardeerde baan door vele spelers!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5883 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Belle-Dune

Golf de Dunkerque

Golfers van elk niveau zullen bij Golf de Dunkerque genieten van uitzonderlijk grote afslagplaatsen en brede licht geonduleerde fairways. Deze fairways zijn echter niet gemakkelijk te bereiken door de diverse geulen en waterhazards die de baan telt. In deze waterhazards en meren zijn zelfs negen goed ‘versterkte’ greens aangelegd. Langs bolwerken, vestingmuren en verdedigingstorens zal ieder speler zijn keuzes voor precisie of kracht moeten maken. Een variëteit aan flora en fauna met een prachtig uitzicht. Een unieke golfbaan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6308 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Dunkerque

Golf de Wimereux

Golf de Wimereux stamt uit 1901 en is een echte “links course”. Door z’n glooiende ligging in de duinen zijn de condities het gehele jaar optimaal. Op diverse holes heb je zicht op zee en de Opaalkust waar u veelvuldig de vliegers zult zien van de grote hoeveelheden “kite-surfers” hier. Het is een ‘vriendelijke’ baan (als de rough niet te hoog is) om te spelen voor spelers van ieder niveau. Er is weinig beschutting dus de wind heeft vrij spel en dat is dan vaak ook de grootste tegenstander. Niet harder willen gaan slaan maar gewoon rustig blijven en genieten van een echte links course!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5887 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Wimereux

Golf du Touquet

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen de bossen en de duinen, ligt één van de mooiste golfbanen van Europa. Sinds 1904 is Golf du Touquet een icoon aan de Cote d’Opale. Het golf resort bestaat uit een drietal golfbanen De 2 x 18 holes banen bestaan uit “La Mer”; een typische links-course die vele Franse Opens onderdak heeft geboden en “La Foret”; een prachtige kortere technische golfbaan te midden van het bos, die rust en kalmte uitademt.

La Mer Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6275 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
La Foret Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5821 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-du-Touquet

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken