Golf de Crécy – Montpichet Course

De “Montpichet Course” is de 2e golfbaan van Golf de Crécy. Een duidelijk vriendelijkere baan. Qua lengte doet deze baan niet onder maar er zijn gewoonweg veel minder hindernissen dan op de Vignoly Course. Voor de beginnende spelers onder ons een erg leuke baan en voor de gevorderde spelers een fijne afwisseling zodat je toch nog het gevoel hebt dat je kunt golfen als je Vignoly Course reeds hebt ervaren.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5785 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Crécy – Vignoly Course

Golf de Crécy bestaat uit twee 18-holes banen waarvan de Vignoly Course de meest uitdagende is. Het is de eerste Signature Arnold Palmer golfbaan in Frankrijk en wordt ondanks z’n nog jonge uiterlijk gezien als een echte Championship Course. 14 holes grenzen aan water en er zijn 63 bunkers om te ontwijken. Een prachtbaan niet ver van Eurodisney met een goed onderhoud

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5764 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Guerville

Golf de Guerville is gelegen op een plateau boven de rivier de Seine. Het is een licht heuvelachtige baan in een landerlijke setting. Ondanks z’n uitnodigende uiterlijk is het niet voor niets een “competitie baan” en dus moet deze baan niet worden onderschat. Dat is namelijk de grootste valkuil voor de meeste spelers. Het is een combinatie van smalle fairways, groepjes bosjes en zeer goed bewaakte greens. Daarnaast is er een warm clubhuis met een goed bekend staand restaurant.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5858 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de la Vaucouleurs – La Riviere Course

De andere baan van Golf de la Vaucouleurs is “La Riviere Course”. Een hele andere baan dan Les Vallons ofwel meer een parkland baan. Een erg charmante en wat kortere baan die als voorbeeld voor “Monet” had kunnen fungeren. Een meer heuvelachtige en technische golfbaan waarbij elke hole anders is. Echter elke hole is er één om te onthouden. een leuke afwisseling voor de meer Links Course – Les Vallons.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/73 5639 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-la-Vaucouleurs-Riviere

Golf de la Vaucouleurs – Les Vallons Course

Golf de la Vaucouleurs bestaat uit twee 18-holes banen waarvan Les Vallons Course eigenlijk een soort vreemde eend is. Hier in de omgeving van Parijs verwacht je namelijk geen klassieke Schotse “Links” course a la Carnoustie en Muirfield… De wind en de rough zijn hier je grootste tegenstander. Houdt uw drives op de fairways want het helmgras kan onverbiddelijk zijn! Niet de meest spectaculaire baan maar wel behorend tot de betere golfbanen van Frankrijk.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/70 5170 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Saint-Quentin-en-Yvelines

Golf de Saint Quentin bestaat uit twee 18-holes banen waarbij de Blue Course de voornaamste is. Het is een lange baan waarbij u over de eerste 11 holes de Driver veel uit de tas kunt halen. Op holes 12 t/m 15 verandert de baan ineens in een soort “Amen Corner” van Augusta waar de Masters wordt gespeeld. Opeens is er veel bos en ligt Out of Bounds heel dichtbij. Dan is er ook nog de Red Course, een par 72 van 5.787 meter die meer precisie vereist en tactisch inzicht. een plezierige baan voor amateurs.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6121 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf des Yvelines

Op 35 minuten ten zuid-westen van Parijs, nabij “Chateau des Versailles” ligt deze prachtige golfbaan. Golf des Yvelines verrast met z’n 90 hectare door z’n uitzonderlijke natuurrijke omgeving grenzend aan het woud van rambouillet. De 18 holes course “Les Chenes” wordt gekarakteriseerd door z’n diverstiteit en de hoogte van de (veelal Eiken) bomen die de fairways omringen. Werkelijk een prachtige baan die in combinatie met z’n uitnodigende clubhuis een must play is in de omgeving van Parijs.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5843 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-des-Yvelines

Golf National – Aigle Course

De Aigle Course is de 2e baan van Golf National. Wellicht niet dezelfde statuur als z’n grote broer de Ryder Cup baan maar zeker een genot om te spelen. Deze baan is ontworpen voor alle niveau golfers met brede fairways over een glooiend landschap, het meest lijkend op een Schotse links course maar dan in het hart van Frankrijk. Uitnodigend voor lange drives , weinig bunkers en zeer goede greens, een baan om op een goede dag goed op te kunnen scoren. Een tolerante baan voor iedereen, uitdagend voor de meeste golfers en veeleisend voor de beste spelers!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5742 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-National-Aigle-Course

Golf National – Albatros Course – RYDER CUP COURSE 2018

Golf National – Albatros Course is dé golfbaan van de Ryder Cup in 2018. Al jarenlang is het één van de mooiste championship courses van Europa waar jaarlijks het “France Open” wordt gespeeld. Het is niet zozeer de lengte van de baan maar de diversiteit aan slagen die je hier nodig hebt. Het is eigenlijk een combinatie van een “links” baan met Amerikaans “target golf” vanwege de vele water hindernissen en bunkers. Een veeleisende baan voor spelers met een handicap lager dan 24. Niet voordelig maar wel een “must play” in Frankrijk.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5845 m 24 / 24 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-National-Albatros-Course

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken