Golf Barriere de Deauville

Golf Barriere de Deauville is een mooie golfbaan op de hellingen van ‘Mont Canisy’. Veel afwisseling; zware roughs die vragen om precisie, goed onderhouden fairways, snelle greens en prachtge gekleurde bomen en planten. Voor iedere speler een uitdaging. Deze baan vraagt veel van uw concentratie en elke afwijking wordt afgestraft. Verkozen binnen de top 20 beste banen van Frankrijk.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5951 m 24/28 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf d’Etretat

Een prachtige linkscourse op de fameuze kliffen van Etretat. Golf d’Etretat heeft geweldige uitzichten over zee en de kalkrotsen waar het hier bekend om staat. Geen makkelijke baan vanwege de wind die er vaak staat maar zeker één die je gespeeld moet hebben. Zeker de spectaculaire 10e hole is er één om nooit meer te vergeten. Behorend tot de 3 meest opvallende “sea course” golfbanen van Frankrijk met Golf de Sperone en Dinard. Wel iets verder gelegen van de andere golfbanen.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6073 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Cabourg le Home

Golf de Cabourg – Le Home op een na oudste baan van Normandië. Dit is een golfbaan met veel charme; een combinatie van 8 kortere links holes en 10 langere moerasland holes. Afwisseling tussen vele heggen, bomen en kleine velden met hoog gras. Hier is ‘power’ vereist in combinatie met een goede ijzer techniek. De green van de 16e op de top van een duin geeft uitzicht op het strand en de totale kust van Honfleur tot aan Le Havre.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/68 5951 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Deauville Saint Gatien

Golf de Deauville Saint Gatien staat bekend om zijn half houten Normandische clubhuis die over de back nine uitkijkt. Op deze 2e negen treft u prachtig uitzicht op de uitloop van de Seine en Le Havre. De eerste negen zijn vlak en redelijk te bespelen wanneer er geen wind staat. De echte uitdaging ligt in het spelen met precisie. Pas op voor een aantal gevaarlijke holes die uw score zwaar kunnen verpesten.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6216 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag

Golf de Houlgate

Golf de Houlgate ligt dichtbij de zandstranden van Houlgate en het chique stadje Deauville. De golfbaan ligt in het hart van Normandië, in een oud parklandschap. Het is een pittoresque 18-holes par 71 golfbaan van 5.558 meter, die een variëteit aan landschappen met zich meebrengt. Een aantal holes lopen langs Chateau de Beuzeval en de andere holes bieden panoramische uitzichten over de omliggende regio. Het half-houten Normandische clubhuis, dat tevens het restaurant en de pro-shop herbergt, is een perfecte plaats voor een lunch en een drankje na uw golfronde.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5440 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Omaha Beach Golf Club – La Mer Course

Eerste klas golfbaan gelegen in het typische Normandische landschap uitkijkend over de D-Day stranden. Tijdens de 18-holes van Omaha Beach Golf Club – La Mer Course speelt u een aantal holes langs de kust en het WO II monument, waar u nog een ‘echte’ bunker treft. De andere 9 holes zijn wat klassieker van aard met een stuk meer bomen wat meer op een ‘garden course’ lijkt. Een mooie combinatie en wellicht daardoor nog net iets mooier als Le Manoir Course maar smaken verschillen…

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5866 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Omaha Beach Golf Club – Le Manoir Course

Een prachtige golfbaan in het typische Normandische landschap. Op Omaha Beach Golf Club – Le Manoir Course komt u veel water tegen aangezien u rond een meer speelt en door een soort moeras gaat. Tevens komt u hier ook een aantal spectaculaire holes tegen met stijle beklimmingen. Een uitdagende baan die u naast de 18 holes van La Mer Course ook gewoon gespeeld moet hebben.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6216 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken