Golf d’Albi Lasbordes

Golf d’Albi Lasbordes is één van de betere banen van Frankrijk (in de top 20). Gelegen vlakbij het mooie stadje Albi met de rivier de Tarn die om de baan heen loopt. Hole 7 en 13 lopen langs de oever van deze rivier. Ondanks deze rivier komt er niet heel veel water in het spel. De echte uitdaging hier zit ‘m in de vele doglegs waarbij u dus slim moet spelen en de lichte glooing in de baan waardoor de bal niet altijd recht ligt. Een zeer interessante baan die eigenlijk wel een must-play is, eventueel in combinatie met een bezoek aan het stadje Albi.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5753 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag

Golf de Falgos

Golf de Falgos is onderdeel van het kleinschalige golfresort “Domaine de Falgos”. Het is een onontdekt juweeltje van een golfbaan verstopt in de Pyreneeën. Op zo’n 1.100 meter hoogte heb je hiervandaan geweldige uitzichten. Aan de ene kant richting de baai van Rosas in Spanje en aan de andere kant het massief van de Pyreneeën. Een zeer charmante bergbaan die niet lang is maar wel heel erg uitdagend. Neem zeker voldoende ballen mee. Deze baan moet je eigenlijk meerdere keren spelen omdat hij je zal blijven verrassen. Golfbanen Frankrijk, wij boeken ze graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/70 4941 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Fontcaude

Golf de Fontcaude is ontworpen door de Nieuw-Zeelander Chris Pittman en stamt uit 1991. De baan wordt goed onderhouden en staat bekend om z’n kwalitatieve en snelle greens. De baan is voor alle spelniveau’s en biedt ondanks dat deze niet zo lang is verschillende uitdagingen. De eerste 7 holes zijn technisch uitdagend en gaan over kleine heuvels waarbij de greens iets verhoogd zijn. Hole 8 tot en met 13 herbergen minder gevaren en zijn meer open van karakter. Bij hole 14 t/m 18 weer komt met name het technische inzicht weer om de hoek kijken in plaats van de lange slagen.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5429 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de La Grande Motte

Golf de La Grande Motte – Les Flamants Roses is ontworpen door de fameuze “Robert Trent Jones”. Deze baan doet een beetje denken aan een Resort baan uit Florida waar ook veel gebruik wordt gemaakt van water (maar dan zonder de krokodillen…). De baan ligt eigenlijk ingekapseld door het mondaine plaatsje “La Grande Motte” en ligt vlakbij zee. De baan speelt aangenaam en is vaak zeer goed onderhouden.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6200 m 35/35 3_vlag 2_vlag 4_vlag

Golf de Mazamet – La Barouge

Golf de Mazamet ligt aan de voet van de “Montagne Noir” wat de charme van deze baan ten goede komt. De baan is licht glooiend en heeft heel wat bomen langs de fairways. Ondanks dat is het meer een parkbaan dan een bosbaan. De drives moeten recht zijn en vanwege een groot aantal doglegs wordt er ook het e.e.a. gevraagd van uw strategische kennis. Golf de Mazamet is een verrassende charmante baan, door een aantal reeds een onbekend pareltje genoemd.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/70 5427 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Montpellier Massane

Een golfbaan aan de rand van Montpellier ontworpen door Ronald Fream. De baan stamt uit 1988 en staat bekend om z’n lastige maar mooie greens. De baan is glooiend maar niet echt heuvelachtig. Wat opvalt is de grote hoeveelheid aan ‘doglegs’ op deze baan. Dit maakt Golf de Montpellier Massane een leuke afwisselende golfbaan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5692 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Saint Cyprien

Golf de Saint Cyprien is onderdeel van “Saint Cyprien Golf & Spa Resort”. De baan is zeer vlak en ligt dicht aan zee aan een beschermd moeras. De eerste paar holes zijn om in te komen maar daarna wordt de uitdaging steeds groter, met name ook vanwege de vaak aanwezige wind. Een links course die in de zomer wat “dor” over kan komen maar dit doet juist recht aan z’n links karakter. Zo nu en dan kan de zee echter zeer hoog komen en dan zal hij daarna zachter spelen… De 17e Par 5 van 550 meter wind tegen is een hele kluif! Golfbanen Frankrijk wij boeken ze graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/70 4941 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken