Golf Country Club de Cannes Mougins

Prachtige technische golfbaan die ontworpen is in 1977 door Dave Thomas en de welbespraakte en welbekende Engelse golfcommentator Peter Alliss. Golf Country Club de Cannes Mougins is een geonduleerde golfbaan en loopt over beboste heuvels en langs een aantal meertjes. Een zeer uitnodigende entree met een authentieke bastide als Clubhuis. Een stuk duurder dan vele andere golfbanen in de omgeving maar zeer zeker de moeite waard.

Maximale hcp = 28.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5875 m 28/28 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Cannes-Mougins

Golf de Barbaroux

Één van Europa’s meest prestigieuze golfbanen, gelegen in het hart van de Provence. De golfbaan ontvouwt zich over een afstand van 6.068 meters, in een geweldig bebost landschap van 87 hectaren. Ontworpen door Pete en P.D. Dye, fameuze golfbaan architecten, is Golf de Barbaroux in 1989 open gegaan voor publiek. Hun ontwerp combineert hun liefde voor de natuur met technische ‘flair’. In de pure traditie van modern Amerikaans golfbaan ontwerp, is er tevens gebruik gemaakt van een 6-tal meren en grote bunkers. Het maakt niet uit waar uw krachten of zwakheden liggen in het golfspel, deze baan zal u nooit vervelen!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6068 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Barbaroux

Golf de Claux-Amic

Golf de Claux-Amic is een geweldige 18 holes golfbaan biedt een compromis tussen lengte en accuratesse. Van start tot finish kunt u hier genieten van adembenemende uitzichten over zee of richting de bergen. De greens en approaches zijn rechtvaardig en voor iedereen te behappen. Spelers van elk niveau zullen zich vergapen aan de deze onbekende maar bijzondere baan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5896 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Claux-Amic

Golf de la Grande Bastide

Golf de la Grande Bastide kent kleine heuvels, zeven waterhindernissen, brede fairways en grote bunkers. Een onstpannen rondje golf voor de ervaren spelers die hier aan hun vaardigheid kunnen werken, maar zeker ook voor de beginnende golfer. Ook ‘s winters spelen is hier erg aangenaam vanwege het hoge aantal zonuren en de altijd goede conditie van de baan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6105 m <36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-la-Grande-Bastide

Golf de l’Esterel

Golf de l’Esterel is gelegen tussen de ‘Pins Parasols’ in Saint Raphaël en ontworpen door Sir Robert Trent Jones Sr. De uitzonderlijke vredigheid die er heerst maakt het spelen een beleving, het gehele jaar door. De moeilijkheden zijn te vinden in de bunkers, meren en de zeer bewaakte greens. Een beleving en een uitdaging tegelijk, voor elk niveau!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6316 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-Blue-Green-dEsterel

Golf de Roquebrune

Gelegen iets landinwaarts vanaf Fréjus, tussen de zee en het achterland. Golf de Roquebrune is ideaal voor diegene die tussen Cannes en Saint Tropez verblijven en eens wat anders willen spelen dan de bekendere banen. Vredig gelegen in een zeer natuurrijke setting met prachtige uitzichten. Vanaf diverse greens biedt deze baan u een uitzicht over de vlakte van “Argens”, de rots van Roquebrune en zelfs de middellandse zee. Een heuvelachtige baan waarbij een buggy aan te raden is in de warme maanden juli en augustus.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5897 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
https://golf-expedition.com/wp-content/uploads/2013/11/Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Roquebrune.jpg

Golf de Royal Mougins

Één van de meest exclusieve banen van Frankrijk vanwege z’n ligging op het exclusieve Royal Mougins Golf Resort waar vele bekenden der aarde hun vulla hebben. Golf de Royal Mougins is ontworpen door Robbert von Hagge en is een zeer uitdagende en moeilijke golfbaan vanwege z’n zeer afwisselende holes met een aantal blinde slagen, sterke doglegs, water etc. Gewoonweg een geweldige golfbaan welke een must is om een keer te spelen. Aankomend op hole 2 weet je precies waarom. Normaal gesproken erg moeilijk om op te komen en dan nogal aan de prijs. Golf Expedition reserveert de baan echter graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5876 m 28/32 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Saint Donat

In een vallei gelegen, niet ver van de parfumstad Grasse, biedt Golf de Saint Donat een heuvelachtige golfbaan met veel technische uitdaging. Golf op z’n best, ontworpen voor alle soorten spelniveau, maar wees bedacht op de super snelle greens. Een geweldige afwisselende baan met eeuwenoude bomen. Een mooi clubhuis met restaurant en super terras. Een club met een sportieve traditie.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6000 m <36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Saint-Donat

Golf de Saint Endréol

Tussen de Provence en de Riviera, op een half uur rijden van Cannes en Saint Tropez bevindt zich Golf de Saint Endréol, wellicht wel de mooiste van de Cote d’Azur… Sterk glooiende uitdagende holes gelegen aan de rivier de ‘Endre’. Elke hole heeft zijn eigen karakter en de een is nog mooier als de ander. Vooral Hole 13 is er één die u nooit zult vergeten; door zijn uitdagende slag naar een prachtige eiland-green. Het clubhuis met eigen panoramisch uitzicht is zeer sfeervol. Een buggy kan vanwege de heuvelachtige layout wel een aanrader zijn!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6169 m 36/36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golf-de-Saint-Endréol-300

Golf de Sainte Maxime

Technisch en zeer heuvelachtige golfbaan die over de baai van Saint-Tropez uitkijkt. Werkelijk magnifieke vergezichten, alsof men aan het golfen is op een heel groot balkon. Voor Golf de Sainte Maxime is het gebruik van een buggy verplicht. De golf karretjes zijn uitgerust met GPS-systemen, elektronische afstandmeter en score-kaart. Erg spectaculaire holes met blinde slagen en groot verval. De baan is goed onderhouden en lijkt daardoor op een 65 hectare grote tuin. Op sommige plekken ziet u fantastisch mooie huizen die deze golfbaan omringen. Een golfbaan om op te ontspannen, om te overwinnen en van te genieten!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6000 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Sainte-Maxime

Golf de Taulane

Golf de Taulane is onderdeel van het charmante resort “Chateau de Taulane” aan de Route Napoleon op zo’n 65 km landinwaarst van Nice. De baan ligt hierdoor meer in de bergen, op 1.000 meter hoogte in een prachtig bos. Door velen gezien als wellicht wel de mooiste baan van de regio door z’n rust en kalmte en het eventuele wild wat u tegen kunt komen. Wederom een baan die u gespeeld moet hebben. Over het algemeen wel iets duurder als de andere banen maar dan krijgt u ook wel wat. Een buggy is op de 2e 9-holes misschien wel een must vanwege z’n hoogteverschil. Prijzige buggy’s maar wel met GPS afstanden systeem.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6300 m <36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf de Valescure

Deze golfbaan is in 1895 opgericht en is een ouderwets mooie baan, die door een naaldbos loopt. Zorg ervoor dat de bal op de fairway blijft, anders zal het niet gemakkelijk zijn om uit de zeer zware en moeilijke rough te komen. Golf de Valescure is een korte 18 holes golfbaan en verlangt daarom meer precisie dan power. Een erg vriendelijk ontvangst en een sfeervol oud restaurant.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5005 m 24/28 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf d’Opio Valbonne

Golf d’Opio Valbonne is een erg aantrekkelijke golfbaan met karakter. Voorzichtigheid is geboden op een aantal zeer smalle holes en op een aantal holes welke worden gekruist door een riviertje. Zeker op de eerste 9 zijn uw ijzers en uw korte spel van groot belang. Op de 2e negen daarentegen zijn het uw drives die accuraat moeten zijn. De baan is gelegen tussen de zee en de bergen in een 220 ha. groot park.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5782 m <36 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-dOpio-Valbonne

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken