Golf de Champagne

Golf de Champagne ligt op 32 km van het centrum van Reims. Het is een zeer uitdagende baan met vele hoogteverschillen en daardoor mooie uitzichten over de baan (buggy eventueel aan te raden). Het onderhoud is van hoog niveau met lastige greens. Clubhuis is basic maar met zeer vriendelijk personeel. Met een beetje geluk ontvangt u ook nog een glas champagne na afloop van uw heerlijke ronde! Golfbanen Frankrijk, we boeken ze graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5410 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Champagne

Golf de Biarritz le Phare

Golf de Biarritz le Phare (de vuurtoren) is een van de oudste golfbanen Frankrijk en dat merk je vanwege de relatief kortere holes. Deze golfbaan oogt heel vlak, vriendelijk en gemakkelijk maar vergis je niet. Goed bewaakte en zeer snelle greens maken deze baan zeker geen appeltje eitje… De ligging midden in een woonwijk van Biarritz is uniek.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5743 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Reims-Champagne

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken