Golf Club d’Hossegor

Golf Club d’Hossegor is een zeer goed te lopen golfbaan met zeer veel bos. Een echte oude baan met veel charme. Een verrassende afwisseling tussen korte dogleg Par 4’s en dan weer lange Par 4’s. De baan speelt korter dan je zou verwachten, is goed onderhouden en heeft veel met bunkers beschermde greens. Voor diegene met minder zuivere slagen kan een schep uitkomst bieden.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6000 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-dHossegor

Golf de Biarritz le Phare

Golf de Biarritz le Phare (de vuurtoren) is een van de oudste golfbanen Frankrijk en dat merk je vanwege de relatief kortere holes. Deze golfbaan oogt heel vlak, vriendelijk en gemakkelijk maar vergis je niet. Goed bewaakte en zeer snelle greens maken deze baan zeker geen appeltje eitje… De ligging midden in een woonwijk van Biarritz is uniek.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/69 5092 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Biarritz

Golf de Chiberta

Een wat meer privé golfbaan met daardoor een iets minder uitnodigende sfeer maar volgens de meesten wel de mooiste baan zo rondom Biarritz. Het is een erg afwisselende golfbaan met 8 “links” holes langs de stranden en diverse bos-holes. Over het algemeen is hier handicap 30 vereist, althans zeker in het hoogseizoen. Tevens niet de voordeligste baan in deze regio maar wel zeer de moeite waard!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/70 5261 m 30/30 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Chiberta

Golf de Gujan Mestras

Golf de Gujan ligt nabij het bassin van Arcachon en dit geeft de baan een verscheidenheid aan zand, pijnbomen en water. De baan is gelegen in een 80 hectaren groot pijnbomenbos op een 35 minuten van Bordeaux. Er is een 18-holes par 71 golfbaan van 6225 meter en een 9 holes golfbaan. Een ludiek en technisch parcours met diverse Amerikaans gestylde hazards. Golf de Gujan heeft wel wat weg van de bekende banen uit Florida. Een grandioos décor waar reeds diverse internationale toernooien zijn gehouden. Golfbanen Bordeaux zoals u ze wellicht niet verwacht.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6225 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Gujan-Mestras

Golf de Margaux

Gelegen in de buurt van de fameuze wijngaarden van ‘Chateau Margaux’ langs de uitloop van de rivier de Gironde. Langs de fairways staan grote rijen bomen die de layout van deze baan versterken. Golf de Margaux is een leuke golfbaan in harmonie met de traditionele gronden waarop hij is aangelegd. Volgens velen komen juist van deze gronden de beste wijnen ter wereld.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6048 m 24/32 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Margaux

Golf de Pessac

Golf de Pessac ligt in een gebied van 120 hectare, op maar een paar minuten van het vliegveld van Bordeaux. 5 km ten zuid oosten van Bordeaux. Een vrij uitdagende baan met fairways die worden afgebakend door hoge pijnbomen en waterhindernissen. Dit zorgt ervoor dat deze baan een sloperating heeft van 146, wat tot de hoogste van Frankrijk behoort. De golfbaan meet 6.056 meter en is in 1989 opengesteld voor publiek. U kunt hier tevens genieten van een goed restaurant en natuurlijk van de ‘grand crus’ van Pessac Léognan.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6056 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-Blue-Green-Pessac

Golf de Seignosse

Op zo’n 40 km ten noorden van Biarritz ligt één van de mooiste banen van Frankrijk. De par 72 golfbaan van 6.129 meter is ontworpen door de Amerikaans Architect Robert Van Hagge. Golf de Seignosse heeft een befaamde reputatie opgebouwd in de loop der jaren. Uitgeroepen door Britse touroperators tot beste golfbaan van Frankrijk. Door het magazine Golf World uitgeroepen tot de 15 mooiste golfbanen van Europa. Golf de Seignosse snijdt zichzelf door een prachtig landschap vol hoge pijnbomen, wat een kathedraal-achtige indruk geeft. Mooie waterpartijen langs de fairways en snelle greens. De baan is geonduleerd maar niet heuvelachtig, wat echter al voldoende uitdaging met zich meebrengt.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6129 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Seignosse

Golf du Médoc – Les Chateaux Course

Golf du Médoc is een prachtige 36-holes golfbaan bestaande uit de 18-holes ‘Chateaux’ championship course en de 18-holes ‘Les Vignes’ championship course. Met name “Les Chateaux Course kan zich meten met de echte traditionele Schotse links courses. Brede fairways die in een zeer natuurlijke staat zijn onderhouden, omgeven door zeer lastige roughs. De supersnelle greens, de invloed van de Atlantische wind en andere technische moeilijkheden maken van deze championship course een constante uitdaging. Elke hole is vernoemd naar een gerenommeerd wijnkasteel uit de omgeving.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6316 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-du-Medoc-Les-Chateau-Course

Golf du Médoc – Les Vignes Course

De 18 holes van ‘les Vignes’ is net als zijn broertje ‘les Chateaux’ een championship course. Vele nationale en internationale toernooien zijn hier reeds gehouden. Prachtig gelegen tussen de moerassen en de maritieme naaldbomen. Lange Par 5 holes met zorgvuldig ontworpen greens. Juist geplaatste bunkers vragen om precieze ijzer slagen. Deze baan zal de verwachtingen van de meest verwende golfer overtreffen. ‘Les Vignes’ is een golfbaan die je, net als ‘les Chateaux’ (zie boven), niet mag missen wanneer je in deze fameuze regio aan het genieten bent van de golfbanen Bordeaux.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6220 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-du-Medoc-Les-Vignes-Course

Golf d’Arcangues

In het hart van Baskenland met uizicht op de Pyreneën. Volledig geïntegreerd in het dorpje Arcangues en het omliggende groene landschap. Een buggy zal voor velen hier een uitkomst zijn. Veel spectaculaire slagen met groot verval. Zeer glooiende fairways met veel bos, goed onderhouden greens en bunkers op meer dan 80 ha.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6092 m GVB 4_vlag 5_vlag 4_vlag 3_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-dArcangues

Golf International de Lacanau Océan

Golf International de Lacanau Océan bestaat uit 18 holes uitgerold te midden van een prachtig naaldbos. Zorgvuldig aangelegde waterhindernissen maken deze baan tot een betoverende sensatie. Zelfs de technisch vaardige spelers zullen moeite hebben om deze baan volledig onder controle te krijgen. Echter vanwege de schoonheid ook voor de beginnende speler een genot om te spelen.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5932 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Seignosse

Makila Golf Club

Makila Golf Club is een baan met veel afwisselingen. Korte lastige smalle holes en langere brede holes. Best een zware baan om te lopen vanwege de hoogteverschillen dus een buggy kan een aanrader zijn… Erg leuk om te spelen en een zeer aangename afwisseling van bijvoorbeeld een Golf de Biarritz. De diversiteit aan golfbanen maakt het golfen in deze regio dan ook erg leuk. Golf Expedition verzorgt e.e.a. graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5646 m GVB 4_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Makila-Golf-Club

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken