Bossenstein Golf & Polo Club

Golfbanen België – Bossenstein Golf & Polo Club is een prima golfbaan niet al te ver van Antwerpen. Het is geen uitdagende baan maar heeft wel diverse waterpartijen die het de golfer lastig kunnen maken. De baan speelt verder erg ontspannen en ligt in een mooie setting met het kasteel op de achtergrond. Voor alle niveaus goed te bespelen al zal een lage handicapper iets meer lengte wensen. Fairways en greens in veel gevalen goed maar met veel regen kan de golfbaan wel drassig worden. Het clubhuis met de bar is chique en u kunt hier ook prima overnachten. De trainingsfaciliteiten zijn iets minder van kwaliteit.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5498 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-dHossegor

Ervaringen van Golfers

Onze golfvakantie naar Hilton Vilamoura was super. Heerlijk hotel, heerlijk ontbijt, heerlijke golfbanen nabij. Zelfs het weer was goed verzorgd… Tot snel weer!
door Dhr. van Hooff
Zeer goed verzorgde week gehad bij “Penina Golf Resort”. Hotel was erg goed geregeld, huurauto ook zeer soepel via Sunny Cars. Golfbaan ter plekke niet echt spectaculair maar wel wel fijn dat je deze “unlimited” kunt spelen. Met mijn hcp. eigenlijk niet mogelijk maar wel geregeld door Golf Expedition.
door Dhr. Holtman
Geweldig weekend gehad met de mannen bij Las Colinas Golf & Country Club. De hele groep was zeer tevreden over de appartementen en de golfbanen. Alleen “Real Campoamor” lag er de laatste dag vreselijk bij… Daar gestopt na 3 holes en bij Alicante een andere baan gespeeld. E.e.a. echter zeer netjes afgehandeld door Golf Expedition. Volgend jaar weer!
door Groep Bollen (20 personen)
Last-minute richting Lissabon geboekt en verbleven bij “Onyria Edition Hotel” in Cascais. Wat een geweldig hotel… Michel weet dat we wat gewend zijn maar dit was in een woord perfect. Precies wat we wilden en dat zeer snel geregeld. Uit de kunst! Mevr. de Vries, mei 2015
door Mevr. de Vries
Heerlijke shortbreak gehad bij Henri-Chapelle. Scherpe prijs voor wat je krijgt en dan inclusief gratis buggy’s. Zeker voor herhaling vatbaar.
door Dhr. Deurwaarder
Competitie special gebruikt. Le Manoir Hotel was weer prima alleen de banen waren wel iets minder als verwacht… Met name La Mer Course werd aan gewerkt… Maar de prijs kwaliteit verhouding was nog steeds prima!
door Competitieteam regio Eindhoven

Vragen? Stel ze direct

  Naam

  E-mailadres

  Vragen / Opmerkingen:

  Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24

  Compare listings

  Vergelijken